Door de Coronacrisis is de verzending van goederen via Aken in Duitsland naar Kazachstan niet meer mogelijk, wat voor vertraging zorgde. De firma BPD Express uit Duitsland heeft ons een bezorgadres gegeven: Russische Specialiteiten winkel van Vladimier Repp in Heinsberg Duitsland.

16 juni 2020
brachten wij 8 grote dozen met mooie zomerkleding, schoenen e.d. naar Heinsberg voor verder vervoer naar de missieposten van de ‘Familie van Maria’ in Scherbakty en Ust Kamenogorsk in Kazachstan, door de firma BPD Express uit Duitsland.
Kosten € 480,69

14 juli 2020
verstuurde wij via van Alphen Bike-Point, Voerendaal met de firma GLS Pakket-SHOP, 4 grote extra grote dozen met mooie zomerkleding, schoenen e.d. naar een nieuwe missiepost van de ‘Familie van Maria’ in Luzianky in Slovakije aan Sr. Maria Zuzana.
Kosten  € 139,80

17 september 
2020 brachten wij 8 grote dozen met mooie winterkleding, schoenen e.d. naar Heinsberg voor verder vervoer naar de missieposten van de ‘Familie van Maria’ in Scherbakty en Ust Kamenogorsk in Kazachstan, door de firma BPD Express uit Duitsland.
Kosten € 361,84

8 oktober 2020
verstuurden wij via van Alphen Bike-Point, Voerendaal met de firma GLS Pakket-SHOP, 6 grote extra grote dozen met mooie winterkleding, schoenen e.d. naar een nieuwe missiepost van de ‘Familie van Maria’ in Luzianky in Slovakije aan Sr. Maria Zuzana.
Kosten  € 209,70

13 oktober 2020  
brachten wij 10 grote dozen met mooie winterkleding, schoenen e.d. naar Heinsberg voor verder vervoer naar de missieposten van de ‘Familie van Maria’ in Scherbakty en Ust Kamenogorsk in Kazachstan, door de firma BPD Express uit Duitsland.
Kosten € 508,18

19 november 2020 en 8 oktober 2020
verstuurden wij via TOPCOPY Heerlen met de firma GLS Pakket-SHOP, 7 extra grote dozen met mooie winterkleding, schoenen e.d. naar een nieuwe missiepost van de ‘Familie van Maria’ in Luzianky in Slovakije aan Sr. Maria Zuzana.
Kosten € 244,65

Alle dozen zijn inmiddels aangekomen op de missieposten